Produkt granskning: Roc SMOOTH PERFEXION (Sponsored)

Posted on Category:category Leave a comment

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Det här inlägget kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Damer, jag är en RoC ambassadör, vilket betyder att jag är kompenseras försöka ROC produkter och dela mina erfarenheter. Alla åsikter är mina egna.

För tre veckor sedan, bra folk på Roc skickade mig en flaska RoC SMOOTH PERFEXION direkt Line Corrector att prova. Panten på förpackningen är ganska fet: produkten jämnar ut fina linjer och rynkor så makeup blir frivillig. Det är en spännande påstående från en produkt som säljs för $ 22,99.

Första användning: produkten utseende och känsla

Först och främst är RoC SMOOTH PERFEXION direkt Line Corrector till skillnad från andra serum eller krämer jag använt. Den har en tjock konsistens ut ur flaskan och träkol grå till färgen. Lukten är, tja, lite udda. Jag kan inte beskriva det, men det var absolut inte vad jag förväntade – med tanke på min erfarenhet med andra roc produkter. Doften gör skingra snabbt, så jag inte uppehålla mig på det i det första användningen.

Jag ställde en klump av produkten på mina fingertoppar och sedan jämnas det på mitt ansikte. Känslan av den på min hud var ganska häpnadsväckande. Det är lätt och silkeslen-even slags pulver, som en bra makeup primer. Den omedelbara effekten är en mjukare, mycket mer diffust utseende min hud. Min makeup gick mycket väl över toppen av släta Perfexion vilket alltid är ett plus

Over Tid: makeup tillval?

Jag vet att detta är frågan du vill att jag ska svara: inte fortsatt användning av släta PERFEXION verkligen låta makeup att vara frivillig? Här är vad jag kan säga. Jag använde SMOOTH PERFEXION i två veckor och sedan slutade bära smink. Jag gjorde en punkt att göra detta av två skäl:

För att se hur jag skulle känna om hur du använder den här produkten i stället för att bära smink
För att se om jag skulle få någon av dessa motbjudande frågor folk frågar när du ser fruktansvärt, som ”är du trött?” Eller, ”allt ok med dig?”

Under den korta tid jag har använt det, Smooth PERFEXION har absolut haft en positiv inverkan på min hud. Den positiva effekten har varit märkbara nog att jag inte bär foundation varje dag längre och jag har inga betänkligheter om det.

De pannan linjer som ångest mig verkar lite mindre märkbar. Ovanpå det, frågade ingen mig någon av dessa ’vidrig frågor’ som refereras ovan. Det är galet att tro att jag tappade foundation från min rutin och inte en enda person märkt.

förbehåll

Jag använde ett pulver, mineral-stil foundation, och jag bara normalt som en ren, mycket mer naturligt utseende. Om du använder en full täckning stiftelse som ger felfri Hollywood-stil hud, du kanske inte vara så snabb att släppa makeup. Jag kommer att säga att SMOOTH PERFEXION med min makeup är fortfarande en vinnande kombination för mig, och det kan vara din upplevelse också.

Slutligen har jag använt andra ROC produkter som en del av min dagliga rutin. Du kan läsa om det ursprungliga paket med produkter jag fått från RoC här. Min hud har en förbättrad struktur och ljushet i allmänhet, och smidig PERFEXION tycks ha bidragit till att tillsammans. Förresten, jag nyligen ont om min gratis leverans så jag bara gick ut och förnyas ur min egen ficka

Damer, om du har använt ROC hudvårdsprodukter, dela dina erfarenheter i kommentarerna!

Har du den här artikeln? Prova att leta bra för din ålder – Varför det är inte en bra sak (Sponsored)

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *