Olika ytor av läppstift: Hur man får dem bäst varje gång!

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Varje kvinna älskar läppstift. En självrespekterande fashionista kommer att veta att hennes utseende aldrig är komplett utan den bästa typen av läppstift. Så oavsett om du är en glamdocka eller din Gremio Tröja forte gungar lite naken läppstift, kommer du i vissa fall att Atletico Mineiro Tröja känna sig förvirrad av den stora volymen läppstift som finns på marknaden. Men oroa dig inte! Vi har din rygg. Vi bryter ner till dig de olika läppstiftfiniserna som finns där på marknaden för att göra ditt arbete lite enklare.
Matt
Matta läppstift är vanligtvis de mest subtila, men samtidigt är de också de längst varaktiga. Specialiteten på en matt läppstift är det faktum att det avger en mycket smidig finish och känns praktiskt taget som sammet på dina läppar. Dessutom finns matta läppstift i starkare pigment som röda och rosa och bruna. Men ibland känner ett fåtal människor att matta läppstift kan torka ut dina läppar. Den bästa tjänsten till detta skulle vara att använda lite läppbalsam före applicering av läppstift.

[Läs också: Matte Lipstick Shades]
Produktval: Mac’s Ruby Woo, Clinique Long Last Soft Matte Lipstick
Källa: Theredlilshoes.comGlans
Glansig läppstift är mycket mer ett glamande verktyg. Den är mestadels gjord av glitter och ger en mycket bra glans. Det varar dock inte för länge. Så du måste fortsätta ansöka om att det ska se perfekt ut. Gloss arbetar för alla åldersgrupper och om du känner att du behöver lite glans i ditt liv, se till att du inte lämnar hemmet utan din glans!

Produktval: Clinique High Impact Lip Color, SPF 15.
Källa: Wallpapers-Diq.orgsatin
Förmodligen det bästa bland alla ytbehandlingar, satinläppstift är fantastiska att röra och hålla dina läppar hydratiserade under lång tid. Satinläppstift var några av de första på marknaden och det är också en av de mest mångsidiga. Inte bara kommer du att se bra ut med satinfinish, utan det passar dig också om du vill glamra upp. Satinfinish är bra för kvinnor som vill ha lite glans och samtidigt vill inte heller ha det för glansigt.

[Läs också: Matt vs Cream -baserade läppstift]
Produktval: Urban Decay Revolution Lipstick in Native

Källa: blogspot.com Bayern Munich Tröja [SC: MediaD]
Krämig
Krämiga läppstift är strukturer som har lite mycket mer glans än satin, men är mindre än de för de glansiga. Det bra med de krämiga läppstiftarna är att de kommer att hålla länge och inte torka ut dina läppar alls. Men ett annat problem med dessa krämiga läppstift är att de i vissa fall kan blöda längs läpplinjen. Du kan undvika detta genom att färga läppen med en läppfoder i samma färg.

Produktval: MAC: s förstärkta crème -läppstift
Källa: WordPress.comfrost
Frostläppstift varar under en kort eller medium tid. Deras täckning är inte så mycket och det är en mycket medelstora täckning. Detta kan kallas som medium läppstift för allt. Så när det handlar om glans ger det en medelstor täckning. Det som får dem att skilja sig från andra läppstift är på grund av deras skimrande utseende. Precis som deras namn antyder har de en mycket frostliknande finish.
Produktval: Mac Frost Lipstick Thrills
Källa: Beautezine.com Det finns massor av läppstifttyper och du måste välja de bästa när det gäller en lämplig smink. Se vår användbara lista för mycket fler alternativ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *