Ruffled

Posted on Category:category Leave a comment

Fotografi av Melanie Riccardi

Crop Top: C/O Rebecca Minkoff (även här och älskar den blekrosa versionen här) | Culottes: c/o Vita husets svartmarknad (tidigare utformad här; här i vitt och liknande här) | Pumpar: c/o Reiss | Halsband: Baublebar

< >

Jag bär inte massor av rosa, och jag bär definitivt inte massor av rosa som också har ruffles. Men något med detta neonrosa rufsade nummer inte bara på och utanför tjänst på alla rätt sätt. Oavsett om det är parat med culottes eller en hög midja blyertskjol, tror jag att toppen kan introducera en elegant, modern relevans för din arbetsgarderob, medan den fortfarande ser helt polerad och professionell ut. Utanför tjänst har jag slitit det med hög midja avstängda denimshorts, och kontrasten är en punto. Rebecca Minkoff slår alltid rätt stad/romantisk ackord med mig, och jag är ett betydande fan av hennes nyanlända för sommaren som jag starkt rekommenderar att du kolla in här!

P.s. FYI, Nordström halvårsförsäljning är nu på, så lager UPPPP!

Följ @maryorton på Instagram!

Fyrtio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *