2017 Hårtillbender: 5 heta nya hårklippningar för att försöka

Posted on Category:category Leave a comment

dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Det här inlägget kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Hårtendenser cyklar precis som mode trender. Och om de sista paret kotles av kändis stylister är någon indikation, finns det en ny skärning av nedskärningar som är avsedda att vara årets största contenders. Och det finns ingen bättre tid än nu att överväga ett fantastiskt nytt snitt. Du vet att du kommer att ta dig tid att göra ett stort överklagandebeslut – men starta processen nu och du kommer att ha på sig ditt spelbyte av våren.

Hårtillbender: 5 Nya utseende

1. Micro

Michelle Williams har varit affischbarnet för Pixie-skärningar i flera år, men på sistone har många landsmodeller varit efterföljande. För bara dödliga letar efter en stor shakeup, eller bobbed damer beroende av att gå till och med kortare, är det här mikroutseendet den självständiga vinnaren. Bara lager upp på en texturiseringsprodukt för att hjälpa till att ge din nya “göra den bästa tousle.

2. Bob

Short-haircut.com

Under de senaste två åren har det varit LOB – den lite A-linjen, längre bob som tog samma strandvågsstruktur av långt hår upp till kragebonarna. Den här gången har Boben blivit bestämt fransk med en öronlängdskörd, komplett med minibjörnar för att matcha. Inte riktigt rakt och inte riktigt vågigt, en snabb flicka av curling järn ger bara den idealiska kurvan för att ta dig från sänghuvudet till vackra. Tres Magnifique!

3. Midlängd

Lorealprofessionel.com

Lazy babes som har vuxit ut sina lobs kommer att uppskatta i mitten av trenden. Hoppa över hela skärningen och gå till en lätt dammning av dina lager så att du inte kommer att förlora för mycket inches. Du kan fortsätta hålla på med din strand Waver eller Clipless Curling Wand. Loose, wispy ringlets i båda riktningarna Ge detta skära den självlösa, avslappnade formen som är över Instagram.

4. Långt

Haircellor.Wikia.com

Kim K. och vänner har kanaliserat sin inre cher dessa dagar, så varför inte gå med i festen? Långa, snygga lås skär rakt över är tillbaka, och mycket mer än fantastisk än någonsin. Oavsett om det är din naturlängd eller du behöver utnyttja hjälp av tillägg, vill du ha en fantastisk rätare till hands för att hålla denna snitt slät och glänsande.

5. CURLS

Omfamna dina krullar och förstärker volymen med en full, axellängdsform som ramar ansiktet. Plocka upp curl-conditioning-produkter och en diffusor efter-cut to tame och sedan förnya stor, hoppande konsistens. Resultat: Du har det just-from-the-Salon ser på det vanliga.

Vilken av dessa hårtrender är din måste-försök lista? låt oss veta!

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *