3 Icke-skanky men otroligt stora Halloween kostymer

Posted on Category:category Leave a comment

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Varför vara den sexiga fylld-in-the blank som alla andra? Jag förstår inte om dig, men jag är så sjuk att se slutty-det såväl som slutty-det på Halloween. Var är kreativiteten i det? Här är tre tankeväckande, konventionella Halloween kostymer att försöka i år. Du kan vara stjärnan i firandet, även utan din byte som hänger!

Denna publicering kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Konservativa Halloween kostymer som också förekommer är coolt

1. Nudister på strejk

Denna kostym är kostnadseffektiv (okej det är gratis, bekvämt, såväl som genialt!) Här är Smartie byxor Susan Schwartz som arbetar idén.

2. Mary Poppins

Du kommer att kräva en klänning, slips såväl som ett paraply (de flesta du kanske redan äger). Varje år fortsätter Natasha Cox att förvåna med sina kostymer, liksom den här var inte bara söt, men prisvärt också! Härifrån utnyttjade hon ett tacksägelseförkläde som klänning, men vem kan berätta? “Jag gjorde hatten med prisvärda blommor såväl som en varm limpistol!” Natasha säger.

3. Acceptera faktiska kostymer

Varje år försöker Kirby Wells en ny kostym. Hon stannar varm, är partiets samtal, liksom har en blast. “Jag har tur eftersom jag kan passa in i barnstorleksdräkter,” säger hon, “så det sparar på kostnaden!” Om du är petit, kolla barnets gång på dig själv!

4. Maddie Bowman (eller någon typ av framgångsrik vintertid olympisk)

Amerikanska idrottare Maddie Bowman vann den allra första guldmedaljen i kvinnans gratis skidhalpipe 2014. Kasta på ditt skidutrustning, rem en guldmedalj runt nacken, liksom du är beredd att gå.

5. Holly Golightly

Få din retro på genom att gå ut som Holly Golightly från frukost på Tiffany s. Om du går med den avslappnade holly, behöver du bara en off-white cashmere tröja, gröda byxor, svarta lägenheter, en bumpit för ditt hår, liksom en hel del svart eyeliner! Eller välj någon typ av annan stilig och minnesvärd kvinnlig karaktär från 50-talet!

Har du ett mördare koncept själv? Vänligen dela!

(Redaktörens anteckning: Uppdaterad 9/2016)

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *