Den franska kvinnliga metoden för att ese WFH -stilen

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

den franska kvinnan metoden för att ess WFH -stilen
07/05/2020, publicerad av Alanic Global
Det är ingen tvekan om att vi är helt förtjust i fransk-flick-stil. Förutom som vi fortsätter i karantän är vi särskilt nyfikna på vad just dessa eleganta kvinnor använder i huset just nu. De stannar med sin enkelt chic estetik som normalt, men med en något mer avslappnad twist.

En av de framträdande grossistplaggleverantörerna har kommit med en utgåva av WFH -klädsel för alla underbara kunder. Dessa är super chic, eleganta såväl som definitivt påverkas av den franska kvinnliga stilen.

Ingen fransk garderob kan potentiellt vara total utan en avslappnad knäppningskjorta. Förutom i hela karantän har det varit en av de mest framstående bitarna som vi har sett kvinnor som använder vid upprepning. Det är enkelt att se varför – de är enkelt snygga och lägga till en avslappnad polermedel till varje ensemble.
Medan vi kanske bor i våra leggings, förblir franska kvinnor trogna mot sina jeans – även i sitt eget hem. Det är ett enkelt såväl som avslappnat val som parar helt med sina knappar, beskurna cardigans och tees. Välj en avslappnad, rak ben.
Franska kvinnor som den minimalistiska såväl som okomplicerad natur av en slipklänning hemma, ofta använder slipnighties som klänningar. De är en perfekt balans mellan komfort och elegans. Du kan välja de pastellfärgade glidklänningar för ett retande feminint utseende.

En ageless tee-tröjor är en viktig del av en fransk kvinnas vistelse-hemma-garderob med flexibel svart, vit samt marinblå nyanser som regerar högsta. Du kan bli neutral eller bli djärv. Leta emellertid efter tees som är designade med jordnära toner som definitivt uppvisar en stark konsthallvibe.
I stället för att sporta fitnesscenterkläder hela tiden varje dag föredrar fransmännen bekväma men ändå förhöjda grunder. Bortsett från jeans har vi upptäckt franska kvinnor i, avslappnade byxor med bredben såväl som stretchiga split-hembyxor är framträdande eftersom de är avslappnade men ändå polerade.
Ompassa den gamla, baggy sömntröjan samt välj en elegant nattklänning i stället. Det vintageinspirerade sömnklädermönstret har ökat, liksom franska kvinnor har sett i sina omhuldade avancerade nattklänningar när karantänen fortsätter.
Tillsammans med traditionella knappar, tankar såväl som tees, är ganska bäldiga blusar utbredda i en fransk flickors garderober. Du kommer att se massor av vintageinspirerade detaljer som spetshalsar såväl som puffhylsor som är bekväma såväl som icke-begränsande såväl som tillverkade av silkestyg.

En känd mode- och fysisk fitnessplaggstillverkare är här för att hjälpa återförsäljare att hålla sig framme i League of Clothing Business. Sök med den stora plaggsamlingen samt välj de bitar som tilltalar dina affärsbehov. Du kan till och med utnyttja fantastiska diskonteringsräntor på köpet, därmed skynda dig!

Taggar:
Klädtillverkare
fitnessplagg tillverkare
grosshandel
grossistplagg tillverkare
grossistplaggleverantörer

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *