Vad förväntas när du inte förväntar dig.

Posted on Category:category Leave a comment

jen (från mammas mönster) skickade mig detta foto av en duro-esque klänning … det är extremt nära, såväl som ärligt, om det var min storlek jag kanske har hoppat på. Om det var min storlek, liksom inte en graviditetsklänning, skulle jag ha.

Ah, graviditetskläder. Ugh, graviditetskläder. Jag vet, jag vet, det blir cuter varje år, liksom de av er som hade ungdomar på 1970-talet eller tidigare kan fortsätta såväl som berätta för kommentarerna om bågarna och de infantiliserande detaljer såväl som ren omöjlighet att upptäcka något som inte kommer att inducera. Jag har verkligen haft några bra saker (jag föreslår japansk helg – secondhand om du kan upptäcka det, att saker är tillspeglade) men monotonyn att använda exakt samma fem saker dag i såväl som dag ut var själ-dödande, för det mesta. Jag nöjde med att använda en ljus orange tee shirt som, i min åttonde månad, fick mig att se ut som den utmärkta pumpan, kom för att ge alla de stora kvinnorna såväl som barnen ger på Halloween. (För fattig det var februari.)

Hur som helst, om jag kanske kommer förbi graviditeten Stigma (det är som att få matförgiftning från något och inte någonsin att kunna äta det igen, det är precis hur jag känner för graviditetskläder) Jag kan även tro på att göra det här. Av alla åsikter i mönstret ovan gillar jag centrum ett. Jag tycker inte om beige i alla sina skymningar, så jag skulle göra det i körsbärsröd eller ljust miljövänligt med ett kontrastband, kanske blommigt, kanske geometriska, såväl som om någon person frågade om jag förväntade mig igen, skulle jag le , statligt nej, såväl som tack vare dem för att vara intresserad.

Och medan vi är här: Nancekay skickade mig två länkar du alla behöver förstå om. För det första detta från sartorialisten. På något sätt tror jag damen i det fotot såväl som jag skulle ha en hel del att prata om. Därefter detta. Varje färg på tights (och fishnets) någonsin. Förutom priset, antingen! Mina föredragna apelsinfiskar har gett upp spöken såväl som jag var förtvivlad av att upptäcka ersättningar. såväl som nu: förtvivlan gått! (Precis som paj.)

Kanske kan jag bära fisknät med graviditetsklänningen, som en “Jag är inte gravid” -tecken. (Även om de troligen gör graviditetsfishnets nu.)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Den långsiktiga graviditetsklänningen 13, 2007
Rant: Jag ser London, jag ser FranceOctober 28, 2008
Moths i Pocketbook [Varning: Långträde] 2 juli 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *