Trending Footwear Styles: En fotläkare recensioner 5 skor Styles

Posted on Category:category Leave a comment

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Det här blogginlägget kan innehålla affiliate webblänkar. Se vår sekretessplan.

En skodonfläkt är mest sannolikt ingen i stil innan något annat. I vissa fall kommer du att ta några vackra trendskoesigner utan att försöka dem. Hej där, online inköp och också stor försäljning som har olika andra köpare som cirklar dessa stilar som hajar. Men prioritering av stilen viktigast kan du lämna dig med skor som verkar som gamla plågor. Och det är dåligt. Sedan en sko som du inte kan använda är aldrig någonsin ett bra köp.

Förfrågan är, exakt hur köpa bekväma skor utan att sluta köpa online eller de grab-and-go köper? Svaret hänger på att förstå vad dessa stilar gör med dina fötter. Så vi frågade ledande New York Foot doktor Dr. Miguel Cunha, ägare av Gotham Footcare, för att ge oss lite inblick på trending sko stilar.

DOC: s handtag trending sko stilar

Det finns något som för nivå

Oavsett om det är en snygg vinge bogue eller ett par hepburn-värdiga lägenheter (som båda är helt på fad på något sätt), gör du bra att köpa en nivå som har lite häl. Enligt Dr. Cunha, “… skor som är helt nivå … kommer säkert att lägga till för att proniera och kollapsa av bågen.” Inte bara kan detta resultera i betydande smärta i knäna, klackar, såväl som tillbaka, det kan också göra det svårt att njuta av någon form av elegant sko helt. Cunha rekommenderar att det är skyddande sålet att öka bågstödet.

Med blockklackar, dimensionsproblem

Det finns nästan ingen sko mycket mer av-moment än en uppsättning blockklackar. En liten häl är att föredra för ingen häl, men överdriv inte det – 1,5 tum är ett smart alternativ, Dr. Cunha betonar, eftersom det gör fötterna mycket bekvämare när du promenerar. Alternativt kan klackar som är dyra orsakar omfattande skador. Eftersom dina fötter placeras i en onaturlig vinkel, kan även dina tånaglar lida. “Höga klackar förvärrar dessutom symptomen och progressionen av bunion deformities,” säger Dr. Cunha.

Bakvägen kan vara smärtsam

Cowboy stövlar kan se utestående med varje liten sak från jeans till outfits, men de kan ta ganska en vägtull på dina fötter. Den normalt begränsade tån rutan föreslår att det inte finns något utrymme för dina tootsies att andas och flytta bekvämt och lämnar dem pressade och vill ha frihet. Detta varnar Dr. Cunha, “är störst att förvärra en bunion, trigger Hammertoes samt förvärra neuromer.”

Sök alltid stilar med fyrkantiga tålådor när det är möjligt.

Gå promenaden i Beefy Sneaks

Medan sneakers är tidlösa klassiker är det den biffiga sneakeren – något mindre överdrivet än “90-talet som är känt av krydda kvinnorna, lyckligtvis – som vinner raves i det moderna. Du kommer att riskera välbefinnandet i dina fotleden om du tränar i dem, men de är bra om du tänker inkludera någon sportig chic design till ditt dagliga utseende. Det beror på det faktum att de är uppmärksamt utvecklade med tuffa klackar och roomier toe lådor som inte kommer att strama tårna.

Erbjud tånen i de här stiletterna

Den gamla hälen har faktiskt aldrig varit din fots BFF, men torget-toe-formen levererar hälfanatiker med ett betydligt mer bekvämt alternativ. Om du inte kan få nog av ett skor som ger dig en liten höjd, värm upp till ett par med en rymlig tånlåda.

Naturligtvis är det fortfarande bäst att stanna i hälspektrumets nedre ände, enligt Dr. Cunha. “Ju större hälen, desto mycket kortare, vilket innebär att mycket mer tryck är placerat på dina fötter. Detta kastar bort mitt centrum och sätter onödig och onödig stress på knäna och reducerad. ”

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din registrering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *