Fick tjocka kalvar? Prova dessa skor tricks

Posted on Category:category Leave a comment

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Vi har alla “problem” områden, en del av vår kropp, oavsett om det är baserat i själva verket eller i våra huvuden, som bara inte verkar se rätt ut. Det kan vara dina armar, nacke (Hello Nora Ephron), eller din rumpa. För vissa är det deras kalvar, som de väljer att täcka upp med långa kjolar och / eller byxor, vilket inte är bra i mitten av sommaren. här på TBF,. Vi vill att du ska avslöja de benen (såväl som det är coolt, det är varmt!) Och med tanke på att vi älskar skor (som vem inte?), har vi några sätt att använda kraften av skor för att få dina kalvar att visas “Slimmer”.

Bandolino Outloud, $ 59

Simple Strap Shoes

Skor som passerar över vampen (framsidan av foten), utan något annat som händer, är ett fantastiskt sätt att komplettera benen. Medan du måste undvika något med fotledremmar (de skär av benen), behöver du inte blyga bort från enkelrem eller tvärremskor som ligger lågt på fötterna. Om du är osäker på vilken bandtjocklek som ska försöka, leta efter ett band som handlar om tjockleken på tummen.

Steve Madden Fauntain, $ 79.97 på Zappos.com

Nakna

En populär trend för vår och sommar, nakna skor skapar intrycket av längre och smalare ser benen eftersom du inte kan berätta var benet slutar och skon börjar. Mål för en nyans inom några nyanser av hudton för att få smalare att titta på benen.

Nio West Ofella Pump, $ 68,95 på Nordstrom.com

Pekad

Ultra rundade tår kan få dina ben att se tyngre än de verkligen är. En lätt spetsig häl är ett fantastiskt utseende, och bäst för kvinnor med en tyngre kalv eftersom det visuellt slims med långsträckta benen. Detta är särskilt sant när det är utformat i en rosig naken eller lätt hudton.

Steve Madden Siege pump, till salu $ 62.06 på Endless.com

Tjocka klackar

Kittenklackar kan göra benen att se extra tjockt (dina kalvar ser stora i jämförelse med den mindre hälen). En tjockare, lite strängare häl med öppen rygg är ett exceptionellt utseende. Försök att slinga ryggar för att ge en tjock häl en trendigare utseende.

Steve Madden Tahra, $ 99.95 på Zappos

Utsmyckning

Detaljer som rhinestones, grommets, etc rita ögat mot dina fötter. Detta trick är särskilt värdefullt när du letar efter sommar sandaler.

** Tack vare MyShoes.com för sina bidrag till den här artikeln

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *