Vad man ska ha i Paris för att se ut som en Localite

Posted on Category:category Leave a comment

Hej! Så du har fått din drömresa till Paris alla planerade och alla arrangemang hanterade förutom en- vad du ska ha i Paris? Ja, det är motiverat med tanke på att vi vet, Paris, “haute couture” har en stil- och mode framåtriktning som är helt annorlunda än den amerikanska stilen vi är vana vid. Även om det är naturligt att du vill smälta in och inte stå isär som en turist. Parisiska kvinnor har en elegant stilkvoten men ändå poäng Sport Club Internacional Tröja Marockos herrlandslag i fotboll Tröja på bekväma och krångeliga kläder. Deras okomplicerade stil är det som gör att de verkar så magnetiska, fängslande men ändå skrämmande. Låt oss ha en sniktitt på kläder att bära i Paris:
[Läs också: Vad man ska ha på sig i New York]

Källa: Standard.co.
När du funderar på vad man ska ha i Paris är det bäst att få modetanken i Paris sammanfattat vilket är sofistikering, enkelhet och stil. Staden är chic, men ändå konservativ med den eleganta kanten. För att eliminera eventuella chanser att bli utpekade som turist, håll Paris Street Style -modekänsla i åtanke medan du handlar och packar för din drömresa.
Källa: WomenFashionWeek.comopt för neutrala
De har förkärlek för neutrala färger och följer normalt “Nej mycket mer än 3 färger”. När du väljer kläder att bära i Paris, välj den undertryckta tekniken och dumpar alla blommor eller något ljust och prickigt. Svart är en blind mans val eftersom det förutom att du är elegant och mångsidig, ger dig en smal silhuett också. Inte bara det är Paris dominerande färg utan det gör det enkelt för dig när du tar “slitage” på någon resa som är storslagen. Beiges, bruna, lila, krämer är några andra färger du kan gå för. En mörk och lätt kombination skulle vara idealisk.
[Läs också: Paris Fashion Week]

Källa: Pinterest.comLeave Leisure slitage bakom
Fritid bär som tröjor, shorts, tennisskor, beskurna byxor etc. är några föremål som helt enkelt inte är kompatibla med Paris. Istället neutrala färgade jeans, byxor, kjolar, blusar och toppar med några utmärkta feminina snitt och verk, grundläggande och sofistikerade aftonklänningar, cardigans, tröjor, tröjor, blazrar, kappa etc. är några utmärkta kläder att bära i Paris. Kontrollera vädret i Paris under din resetid med tanke på att förpackningen för Paris varierar mycket beroende på säsongen där. Hallå! Glöm inte att packa ett par jeans själv. Spillande utanför tonåringarnas nisch blir det snabbt att öka mycket älskad med alla vuxna.
[SC: MediaD]

Källa: Stylep.Comaccessories och halsdukar är viktiga för att slutföra ditt stiluttalande
Det som garanteras att slå dig om Paris Street Style är bristen på varumärkesetiketter, signatur enstaka bitar eller vissa designerobjekt. Allmänna parisier som en fantastisk passform och kvalitet för att få en övergripande utseende av okomplicerad modern, attraktiv stil som är sexig utan att gå över toppen. Deras klädsel innebär att du skapar speciell ensemble genom korrekt blandning och matchning och accent på oändliga fasetter med halsdukar, halsband, örhängen, bälten, väskor etc. Detta lindrar dig för att packa för mycket Yokohama F. Marinos Tröja kläder att bära i Paris. Välj toppar och byxor som kan matchas med andra kläder i resväskan. Välj istället tillbehör för att krydda dina grundläggande kläder. Och ja, glöm inte halsdukar som är mycket allestädes närvarande i Paris. Du kan också njuta av dig själv i halsdukshopping i Paris som också kan vara fantastiska souvenirer. Att observera parisiska kvinnor kan vara ganska utbildade i att lära sig knacket att dra kläder tillsammans.
Källa: pinterest.comrelax med ditt hår och smink
Det som kan få dig att med glädje är den oro du skulle bli befriad över din frisyr och smink. Trots staden som leder Fashion Runaway är parisiska kvinnor dörda fans av “au-naturligt” utseende. Casual, ostrukturerade och enkla frisyrer med minimal smink definierar en genomsnittlig Paris -kvinna. Val av “subtila” över “prickiga” är de alla för att omfamna den inre skönheten. Ja, du behöver verkligen inte packa alla dessa sminkpaket. Bara väsentligheter räcker. Inte att nämner, all bonustid du skulle ha till ditt förfogande att utforska och njuta av Paris!

Källa: styleandthecity.comdump tennisskor för bekväma
Äntligen kommer skor att slutföra hela din klänning. Observera att Paris och promenader är synonyma. Ljusare sida är att du kan njuta av alla dessa smaskiga färska bakverk och savouries utan att oroa dig för vikt! Walking kommer att se till att du förblir i form. Välj skor som är specifikt skapade för promenader och mycket stegklättring. Monument och navigering av kullerstenskorridorer testar dina skor till kullen. Loafers, par av lägenheter eller korta klackstövlar är andra föremål du kan tänka på att packa. Försök dock att inte packa ett nytt par utan de som har passerat elden av tung promenad. För en turist är Paris inte en optimal stad för att “bryta in” nya skor.
[Läs också: Här är vad Turkiet mode handlar om!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *