Tar på sommaren

Posted on Category:category Leave a comment

Vad jag har på mig:
Chicwish klänning (här, har det här, likaså så här här/här) // örhängen (här) // väska (här) // hatt (liknande här/här) // no21 lägenheter
Det känns som att sommartid går så snabbt att jag vanligtvis frågar mig “Var gick sommartiden?” Jag njuter av de sista ögonblicken av sommartid såväl som vilken mycket bättre metod för att hantera de senaste sommardagarna än i denna Chicwishbell-ärm från klänning. Du förstår exakt hur mycket jag gillar överdrivna ärmar såväl som det här randparet är en must-ha sommartidsklänning. En mer utmärkt sak med den här klänningen är att jag kan utforma den som en topp med shorts eller med jeans. Det är en rolig såväl som avslappnad klänning … perfekt för sommartid och semester!
Handla mina val

< >

JavaScript är för närvarande inaktiverat i den här webbläsaren. Återaktivera det för att se detta innehåll.
Denna publicering sponsras av Chicwish. Som alltid är alla åsikter mina.

Du kanske också njuter:

Det bästa såväl som chicaste bröllopsevenemangets gästkläder

Få dessa prisvärda vårstycken nu

Vårfärger Jag är stolt över att prova …

Hur man bär hög midja bell-bottom jeans

känn dig.

Indikation upp med din e -postadress för att få nyheter såväl som uppdateringar.

mycket förnamn

mycket förnamn

mycket förnamn

mycket förnamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

e-postadress

e-postadress

e-postadress

e-postadress

Prenumerera

Säg tack till dig för att du prenumererar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *