Office Holiday Party Etiquette

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Jag arbetar med ett monsterinlägg om vad du ska ha på dig till ditt kontorsfest, och hittade under tiden alla dessa fantastiska artiklar om kontor för kontorsfest, som vi inte har diskuterat i Forever – Så jag trodde att vi måste gå över idag, som lite föregångare till inlägget “What To Wear to Your Office Holiday Party”. (Även om det naturligtvis känner sig gratis för att dela vad du planerar att bära till ditt parti i år!)
{Relaterat: Alla våra rekommendationer om Holiday Service Etiquette}
För mina $ 0,02 kommer det till några grundläggande regler:
Om det är ditt första semesterfest, antar inte – prata med andra så att du vet vad du kan förvänta dig, för det kan finnas en enorm variation i kontorsfester. Vissa kontor har en middagstid Santa Hat+kostym typ av lunch; Andra har en affär på fredagskvällen på en hotellbalsal. (Ett av mina gamla kontor gjorde Hotel Ballroom för den låga avgörande affären och en annan svart slips boll i januari bara för advokater.)
Om du inte kan fråga någon, leta efter ledtrådar – om det är en fredagskväll efter jobbet, är oddsen bra att människor fortfarande kommer att ha på sig sina kontorskläder (med en liten tweak som en fest blazer eller uttalande halsband). Om det börjar vid 5 kan det vara över med 7. Ett annat sätt att mäta formaliteten: där händelsen hålls. Om det väljs för lokalitet (den närmaste hotellbalsalen, den närmaste restaurangen osv.), Är oddsen att det kommer att bli mycket mer låg avgörande än ett evenemang lite till och med från kontoret.
2022 Uppdatering: Festliga blazrar i sammet! svart / röd / grön / svart
Några roliga uttalande halsband (2020 uppdatering!):

< >

Bli inte Tipsy, än mindre berusad. Spara det för kontoret efter fest eller när du är på ett evenemang som inte är anslutet till arbete. (För många månar sedan pratade vi också om vad din dryck säger om dig på kontoret cocktailfest.)

Gör det om folket, inte mat eller dryck. Det är ett bra kännetecken för alla partideltagare, men det går dubbelt här.
Prata med alla. Bekämpa lusten att krama i hörnet med dina vänner, eller bara försöka nätverka med VIP: erna. Det är en bra tid att le och skratta med dina underordnade samt supportpersonal. En korryre:
Prata inte bara om arbete. Om din chef kommer över och måste gå över ett projekt är det en sak – men antar att folk vill prata om allt annat än. Politik och religion är naturligtvis fortfarande tärande ämnen, men det finns massor av andra partiklar.

Om nästa dag är en arbetsdag är det tjänsten som vanligt.
Office Holiday Party Etiquette, dessutom läsning:
Semesterfester och du: alla grunderna du behöver veta [ovanför lagen; Gästpost av mig!]
23 Policy of the Office Holiday Party [WSJ] (Underhållande!)
Office Holiday Party Etiquette [Boston Globe]
Karriärrekommendationer för ditt kontorsfest [HuffPO]
Office Holiday Party Etiquette [Monster.com]
14 överlevnadsidéer för kontorsfest [Business Insider]

Damer, vilka är dina bästa etikettidéer för kontorsfesten? Vill du dela några roliga berättelser om missförstånd från Etiketten för kontorsfest?
Avbildad.
Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som skapats för att tillhandahålla en indikerar att vi ska tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *