Rompers: Hur man bär en vuxen dem

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Romper, jumpsuit, playsuit, grownup onesie – eller vad du vill kalla det – dessa enstaka kläder är en av-moment mode trend som har världens uppmärksamhet. Gnick av kändisar och Commoners lika, har rompers snygga silhuetter som smickrar den kvinnliga figuren och kramade alla de idealiska kurvorna. De är normalt förlorade och kan sträcka sig från vardaglig till formell i design. Om du älskar utseendet på lekfulla rompers, njut av ditt inre barn och bära din vuxna onesie det perfekta sättet. Följ de här tipsen för att hjälpa dig att bära din romer med förtroende.

Det här inlägget kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

1. Välj ett uttalande tillbehör

För att kompensera det balanserade utseendet på en romper, välj tillbehör som förbättrar ditt ensemble och levererar en kontaktpunkt. Begränsa dina tillbehör till ett enda avgörande stycke, till exempel ett uttalande halsband, utsmyckat huvudband, sparkly dingling örhängen eller serier av manschettmuffel som bärs på en handled.

2. Använd stödjande underkläder

Shapewear är ett behov av när du bär rompers för att skapa en jämn, strömlinjeformad form och att stödja magen och bysten. Välj underkläder som hjälper till att dölja eventuella ofullkomligheter, såsom högmänta tights, fast kontrollbodysuits eller midja cinchers. Om du är top tung, välj en romper med ärmar eller band för att se till att din bh är dold.

3. Koordinera ditt skor

De skor du väljer att bära med din romer kan göra eller bryta ditt utseende. Du kan enkelt klä upp ditt ensemble med ett par snygga pumpar eller gladiatorklackar. För en mycket mer avslappnad utseende, välj ett par caged sandaler eller kampstövlar. Wide-legged jumpsuits ser bäst ut med chunky höga kilar, medan fotledar kompletterar skräddarsydda jumpsuits.

4. Vet vad stilar passar dig bäst

Medan rompers kan vara mycket smickrande på den kvinnliga figuren passar de inte alla kroppstyper och livsstilar. Till exempel, om du är självmedveten om dina lår eller om du har tjocka knän, kan utseendet kanske passar dig. Rompers är inte passade för kvinnor som behöver använda toaletten ofta, eftersom de enstaka kläderna tar tid att ta bort.

5. Tänk på åldersanslutningen

Rompers är helt enkelt en av de modiga trender som ser bäst ut på den yngre generationen, normalt under 22 år. Medan vissa äldre kvinnor säkert kan dra av det här populära utseendet kan det vara mycket mer svårt att hitta en stil av romper som är ålders- lämplig för äldre kvinnor. Innan du har en vuxen upp, överväga om utseendet är genuint för dig.

En bit rompers fortsätter att vara uber trendiga, särskilt under våren och sommarsäsongerna. Innan du drar den playsuiten av racket, överväga hur du bär det, vilka tillbehör kan förbättra plagget, vilket skodon kan komplettera utseendet, och om en romer är det perfekta stilvalet för ditt individuella utseende, ålder och personlighet.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *