Sephora Returpolicy avkodad

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Denna publicering kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Vi erbjuder endast detta material för informationsändamål. Dessa policyer kan ändras. Du kan se den officiella Sephora-returpolicyn här.

Sephora Online Returpolicy

Du kan returnera dina online-order från Sephora inom 60 dagar efter inköp. Produkten måste vara ny eller “använd försiktigt”.

Återlämna din online-order via mail

Sephora täcker kostnaden för returfrakt, men din återbetalning kommer inte att ersätta dig för de ursprungliga fraktkostnaderna. För att returnera en produkt via mail:

Skriv ut en fraktlista från den här länken
Paketera din produkt i originalförpackningen och inkludera din beställningsförpackning

Det kan ta upp till 30 dagar för Sephora att bearbeta din återkomst samt problem din kredit.

Returnerar din online-order i butik

Du kan på samma sätt tillbaka din online-order i sin ursprungliga förpackning på en Sephora-butik. Ta med din ursprungliga förpackningsläge såväl som kreditvärderingskortet som används för att göra inköpet.

Online-order returnerar via post, inom 30 dagar

För online-order som returneras via post inom 30 dagar, återbetalar Sephora inköpsbeloppet till din ursprungliga typ av betalning. Om du köpte med ett Sephora-presentkort eller butikskredit, kommer Sephora problem att du lagrar kreditbetyg för att använda på Sephora.com, men inte i Sephora-butikerna.

Online-order returnerar i butik, inom 30 dagar

Om du köpte med ett debet- eller kreditkortskort, kommer Sephora att återbetala inköpsbeloppet till din ursprungliga typ av betalning.

Om du köpte med PayPal, Klarna, ett Sephora presentkort, kommer Sephora att återbetala ditt köpbelopp med ett Sephora presentkort.

Om du köpte med Sephora Online-kredit får du Sephora Store kreditbetyg som endast kan användas på Sephora-butikerna.

Online-order returnerar via post, inom 31-60 dagar efter inköpsdatum

Om du skickar tillbaka din online-order inom 31 till 60 dagar efter inköpsdatumet, kommer Sephora att återbetala dig med butikskreditbedömning du kan använda på Sephora.com men inte i Sephora-butikerna.

Online-order returnerar i butik, inom 31-60 dagar efter inköpsdatum

Om du tar online order tillbaka till en butik inom 31 till 60 dagar efter inköp, får du ett lagerkreditvärde som bara kan användas i butik.

Sephora Returpolicy för inköp i butik

Du kan inte returnera ett köp i en Sephora-butik via mail – du måste ta det till en Sephora-butik. Om du returnerar produkten inom 30 dagar, återbetalar Sephora dig till den ursprungliga typen av betalning. Instacart order återbetalas till alla typer av kreditkortskort.

Om du tar produkten tillbaka inom 31 till 60 dagar efter köp, får du ett kreditbetyg för Sephora Merchandise som inte löper ut.

Sephora Exchanges

Du kan utbyta objekt genom att få dem till en butik i originalförpackningen såväl som med ditt ursprungliga kvitto eller förpackningslista – inom 60 dagar efter inköpsdatumet.

Sephora presentavkastning

Du kan returnera saker du fått som en gåva. Du kommer att återbetalas med butikskredit. Kom i kontakt med 1-877-sephora för att ställa in din gåva.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *