Åh min godhet (fans jag själv)

Posted on Category:category Leave a comment

så indigotangerine lämnade en kommentar här förra veckan frågar om förstod att den här bloggen nämndes i en bok som heter Breakfast på Bloomingdale’s. Vilket, um, nej, det gjorde jag inte! Men det är!

Jag tror att de flesta av er förstår att jag är en ordboksredaktör i mitt “dagjobb”, men när jag arbetade för OOUP var jag också en “förvärvande redaktör”, vilket innebar att jag nodde, nagged, har Truanged, liksom annars Coaxed böcker från koncept till publicering. Jag har en hyllan av böcker i mitt hem som jag kan peka på såväl som staten “Jag utnyttjade dem” (och i några av dem kan jag peka på erkännandena för att bevisa det). Ibland, när jag har en dålig dag, tittar jag på den hyllan såväl som jag säger till mig själv: “Det är några mäktiga kickassböcker som inte skulle vara här om jag inte hade hjälpt.” (Jag är till och med prouder på de böckerna än jag är av egen.)

Så ändå, av * kurs * Jag beställde den här. Jag kan till och med lägga det på exakt samma hylla!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Det här är några av mina föredragna saker … 6 november 2008
Den bit svarta boken av stil av Nina Garciaseptember 5, 2007
En dukare samt uttalande av principerna 15, 2008 med 214 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *