Digital sminkpenna: Säkert och enkelt sätt att blanda din smink

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

De säger att framtiden är här. Från högteknologisk smink till kläder och skor tar varje enskild sak en tur mot digitalisering. Och det viktigaste är att det har blivit så mycket enklare med denna digitalisering. Allt är till hands och livet har blivit riktigt enkelt. Ett sådant under i sminkvärlden är den digitala sminkpenna. Även om det inte har blivit en stor hit ännu, kommer den digitala sminkpenna faktiskt att revolutionera hur vi ser på smink.
[Läs också: enkel ögonmakeup täckning för framstående ögon]

Utvecklad av ett företag som heter Mink och kallas Mink Makeup Pen, kommer denna revolutionära penna att ge användarna en chans att blanda sin egen smink och använda den. Du kommer inte att behöva någon professionell längre. Följ helt enkelt instruktionerna och voila, du kan göra några AC Milan Tröja riktigt iögonfallande och huvudvridande professionella smink.
Källa: dhgate.com Vad är den här digitala sminkpenna?
Mink kom med denna fantastiska idé och lanserade sin digitala sminkpenna i december. Makeuppenna har en mycket enkel steg-för-steg-process och allt du behöver FC Porto Tröja göra är att följa hela processen. Du kommer faktiskt att göra någon större smink!
Innan vi kommer till alla fantastiska saker som den digitala sminkpenna kan göra, här är en liten sammanfattning om företaget som gör det. Mink är världens första skrivare som faktiskt skriver ut smink (ta alla mina pengar; jag behöver dig inte längre Sephora!). Enkelt uttryckt kan det ta bilden av vilken bild som helst och omedelbart ändra den till en bärbar färgkosmetik. Din telefon, videokamera eller bärbar dator förvandlas således till en obegränsad charmgång i en jiffy! Nu är det inte så mycket coolt!

Källa: DeviantArt.net [SC: MediaD]
Hur fungerar Mink Digital Makeup Pen?
Som vi diskuterade tidigare är det verkligen väldigt enkelt. Användarna kommer att ta ett foto av sminkfärgen som de vill ha och sedan laddar det på pennens iOS -följeslagarapp. Denna app kommer sedan att dela upp färgen i exakta nivåer av cyan, magenta och gul. Men här är en fångst- du kan inte riktigt skapa smink från tunn luft bäst (om så var fallet, då skulle jag ha varit miljonär säkert!) Förutom pennan har varje användare sminkbaspulver. Vad du behöver göra är att hälla ut lite pulver, ställ in minkpennan på vilken färgnivå du behöver för var och en och sedan färga basen. Det är allt. Men du behöver också ett extra “blandningsmedium” för att förvandla pulvret till läppstift, läppglans eller rodnad!

Källa: DeviantArt.Nethe Mink Makeup Pen ger charmentusiaster ett sätt att blanda sina egna kosmetiska produkter. Pennan gör att alla sina konsumenter kan välja exakt den färg de vill ha och sedan skapa produkten i komforten i sitt eget hem. De kan prova olika nyanser och till och med pigment. Och du kan ta din egen söta tid medan du gör det!
[Läs också: Mini Guide on Makeup Contouring för olika ansiktsformer]

Men du måste komma ihåg att pennan faktiskt är en digital enhet och att den bara fungerar när den används i samband med sin medföljande smartphone -app. iOS- och Android -appar finns tillgängliga och du kan använda dem för att använda Mink Digital Makeup Pen. Konsumenterna kan också skicka in sitt foto eller valfri sminkfärg som de vill återskapa. Efter det kommer appen att replikera färgen genom att bryta ner nivåerna av gult, magenta och cyan för att skapa en bas. Det som är bra är att det inte finns någon brist på saker du kan göra. Till exempel kan du komma med olika flytande produkter eller så kan du också skapa några pulveriserade produkter som ögonskuggor, rodnader, fundament, läppstift och mer.
Källa: PermanentMakeUpBytiara.comso Om du är en charmblogger eller en charm -junkie eller för den delen en makeup galning, är denna digitala penna bara för dig! Istället Southampton FC Tröja för att investera i en permanent sminkpenna kan du köpa en digital sminkpenna och använda den för ett myriad av syften!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *