8bit zombie tshirts rakt från 80 -talet

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

8bit zombie tshirts
Det är uppenbart för alla som vet om Tee Madness att utmaningen är centrerad kring att få exponering och låta folk veta om dig. Detta är fallet för mig när det gäller 8 bitars zombie. Jag visste att jag såg deras mönster och läste om dem någonstans men jag vet inte hur deras länk till butiken gick vilse i mina bokmärken. Jag hittade dem igen på grund av omnämnandet “mästerskap” och jag vill att du också ska titta på dessa fantastiska zombie -mönster.
De sätter på sina mönster den fina beröringen på 80 -talet och du kan ha lite nostalgisk kul på deras webbplats med alla dessa 8 -bitars länkar. Det är fantastiskt eftersom de valde att leva i 80 -talets förflutna, en av de mest populära perioderna. Det är där internetkulturen drar det mesta av sin inspiration från.
Därför kan du rösta på dem om Teemadness; Jag ser att de går starka och de förtjänar det!
8 bitars zombie-t-shirts
Destroyer Hoodiemobile Spy
Lucasloners och rebelswho du ska ringa? ZP8497586RQ

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *