Jag vet, jag vet, vad är det med höftfickorna igen?

Posted on Category:category Leave a comment

Ja, ja, jag vet. Allvarligt. Jag har inget koncept själv. Allt jag förstår är att jag slänger det här mönstret ur lådan, håller på toppen av stacken ett tag, liksom då sätter den tillbaka.

Jag vill göra det sedan av fickorna, sedan ärmarna, sedan halsen, liksom sedan av sömnadsdetalj. Såsom självklart blir det inte gjort sedan den exakta samma sömna detaljer – det ser ut så bra ut som arbete.

Hur som helst, jag tror jag krav på att börja en ny stack av mönster: stacken av saker jag har producerat mig av en skräddarsy någon dag. (Jag har gett mig att jag ska göra det själv, om inte jag oväntat slutade vara ännu mer masochististiska än vanligt.) Jag kan också lägga alla 1960-talet Vogue Couturier Fitmönster i den högen. Konceptet är konstigt befriande …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Den allra första klänningen liksom den sista dressmarchen 12, 2008
Hur man: Gör en trekantskjol har Pocketsfebrary 18, 2007
Moths i Pocketbook [Varning: Långträde] 2 juli 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *