Hur man bär gul: Fall Fashion Trend 2011

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Gul, oavsett om det är senap eller guldguld, är ett av fallets hetaste färgtrender. Tillsammans med sin partner Orange (som är allvarligt överallt i höst), lägger den ljusa nyansen lite optimism till garderober som annars domineras av massor av grå och ännu mer svart ….

och…..

Det här inlägget kan innehålla affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

Vi gillar det! Bara för att våra bankkonton kan vara lite deprimerade betyder det inte att våra garderober måste vara nere i dumpster. Vi ger några tips nedan om hur man lägger lite gul i din garderob.

Hur man bär Gul: Fall Fashion Trend 2011

Göra det stjärna

Tappade axeltröja, $ 49,95 på gapet

Ett sätt att införliva gult i din garderob är att göra det till din outfits stjärna. Detta fall, para en ljusgul tröjor eller rockar med en mer neutral bitar som en svart läderskjol eller mörka jeans.

Låt solen skina genom dina tillbehör

Samba Gult Armband, $ 18 på Cusp

Inte för angelägen om att rocka en ljusgul topp? Då är tillbehör ett bra sätt att lägga till en pop av färg om det är genom armband, ett nyckfullt halsband eller cocktailringar.

Lägg till lite något

NYC Box Clutch, $ 45 på Nordstrom

Om gula skrämmer dig (det är okej, vi förstår) sedan försöker lägga till bara en bit gul till din garderob. Ett litet tillägg, som ovanstående gula texturerad väska eller ett fantastiskt gult paraply, är ett enkelt sätt att införliva gult i din garderob.

Splurge på ytterkläder

Ruched Marigold Coat, $ 248 på Anthropologie

Ett bra sätt att lägga till både lite färg och ett uttalande i din garderob är att göra en gul kappa till din garderob. Medan $ 250 är dyrt för en kappa, älskar vi verkligen ovanstående päls (som nya barn på blocket – 1992- World-tour love).

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budget Fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att bekräfta din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *