Uppdaterad! fem utmärkta Tummy Kontroll Baddräkter

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Dela

Tweet

Stift

Reddit

Ficka

Detta publicerar om magen dräkter var omskriven i januari 2019.

Denna publicering kan bestå av affiliate länkar. Se vår sekretesspolicy.

En liten muffin top bör inte förstöra din roligt i solen. När allt måste du kunna ha kakan (eller glass eller tratt tårta eller sno-kon …) samt äta den. Lite extra i den mellersta delen inte kommer att hålla dig utanför stranden.

Och nej, bär shorts till stranden är inte en prisvärd strategi. Du kommer att bära en baddräkt, liksom känner utmärkt om det också.

Jag har bara en liten rant / utvikning innan vi dyker in till några fantastiska magen kontrollalternativ. Förlåt mig för bilderna nedan. Jag förstår inte varför bad fit beslutsfattare insisterar stadigt på fotografering ”magen kontroll” passar på extremt tunna kvinnor. Vad i helvete. Låt oss se några genuina organ behaga.

Enorma Tummy-Control Baddräkter

1. Tankini

Jia Flyaway Bygel Tankini Top, $ 36,30, baddräkter för alla

Detta tankini simma toppen är söt tillräckligt för att bära med jeans på en utekväll. Höger?! liksom den flowy silhuett är feminina liksom smickrande.

För att verkligen hålla saker under kontroll, par en topp som denna med hög midja, magen kontroll bikini bottnar. Ingen kommer att förstå dina bottnar ökar praktiskt taget naveln, liksom du kommer att hålla vad på den idealiska platsen.

2. One-Piece

Lauren Ralph Lauren bantning Fit Bygel Ruffled ett stycke, $ 102 (på rea), Macys

I ett stycke är den traditionella magen-gömma kostym, liksom det har blivit sexigare samt mycket mer innovativ under de senaste åren. Du kan upptäcka några sagolikt trendig, chic liksom uppseendeväckande kostymer – som denna underbara, rufsa pjäs. Hallå där klyvning! De ruching kamouflerar magen samt en särskild panel på framsidan håller vad på plats.

3. swimdress

Durio Kvinnors swimdress Tummy Control, $ 27,99, Amazon

I likhet med en bit av den totala-magen-täckning, är swimdress helt enkelt bedårande. Rock en av dessa på stranden så bra som du kommer att se ut som du täcker upp till vara snygg – för att inte dölja din pudge. I något denna bekväma med så mycket täckning, kommer du att vara den mest säkra kvinnan på stranden. Åh, liksom den sötaste.

4. hög midja Suit

ADOME Printed Falbala hög midja Tummy kontroll Bikini, $ 26,99, Amazon

Nej, den här baddräkten inte få dig att se ut som din mormor. Såvida program du försöker att kanalisera sina gyllene dagar som en flörtig strand kanin tillbaka i dag. Gör en hög midja passar snyggt i stället för frumpy genom att välja en retrostil eller en rolig mönster. som skulle ha trott att dölja din kärlek handtag kan vara så roligt?

5. cutout

Orbit klippa ut Bygel Hel baddräkt, $ 46,20, Baddräkter för alla

Om du vill visa lite hud men inte är bekväm i en bikini är urtaget ett stycke på plats för dig.

Vet att inte alla utskurna kostymer är skapade lika, så prova en att se till att du får det stöd du vill ha. Denna passning har en mage kontrollpanel plus bygel – bara i situation du kravet att hålla flickorna i schack också.

Vänligen lämna det här fältet Utomhus budgetplan fashionista i din inkorg!
E-post *

Kontrollera din inkorg eller spam-mapp för att verifiera din prenumeration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *