Going Viral: Pop Culture Typography

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Pop Culture Typography
Tre ord som satte av omedelbar nostalgi: popkulturtypografi. När jag såg titeln trodde jag snabbt på The Simpsons, Star Wars, The Godfather, Harry Potter, Coca Cola, Back to the Future samt fullständiga främling saker. Jag spelade videon så bra som jag inte blev en besviken.
Izac Less publicerade några dagar tillbaka den angivna videon, på YouTube. Det är skyrocket i vyer tack vare dess popkulturreferenser, alla trängda på lite över 3 minuter. Han är svår att erkänna så många typografiska logotyper som möjligt, medan du tar dig ner på grafisk stilminnesfält. Det tog ungefär ett år att göra, även om det verkar som mycket mer arbete genom att titta på det.

Jag menar, han inkluderade Sega såväl som min bror, min syskon och jag? Fångade du dem? I möjligheten till att du har lite problem med att erkänna referenserna finns det en märkt version av videon erbjuds här.
Detta visar exakt hur kraftfulla teckensnittstilar och typografi är för att producera ett varumärkes identitet. Det är ett eget språk med varje rad, färg och positionering som monterar till en känd titel.
Jag är säker på att du kommer att le när du tittar på den här videon! Du kommer att bli förvånad över exakt hur mycket popkultur som förstår du har inuti.

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *