Det är bättre. Jag tror.

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Jag är lite cranky idag, så jag är tacksam för att kunna visa den här klänningen, som tillhandahålls av Chez Cemetarian.

Du vet att cranky känsla du får när du har försökt att prata någon ut ur att göra något dumt, något som kan stöta på dem, och de går och gör det ändå? Det är den cranky jag har idag, matchade med lite av huvudet kallt. På något sätt checkar ut den här klänningen gör det lite bättre.

Jag gillar verkligen de helt överflödiga banden. Jag tror att det här skulle vara en bra klänning för en gangstermoll i en film, för du vet, vid någon tidpunkt, den dåliga mannen hon älskar på ett hopplöst sätt kommer att få tag i henne med dessa band. Och du kommer att ha vetat att den dåliga mannen kommer att göra det från det första ögonblicket att se henne i den här klänningen, men oavsett hur mycket du skriker på skärmen, kommer hon aldrig sluta älska den dåliga mannen.

Den tvåtoniga versionen är också ganska bra, och naturligtvis, jackan. Men det är mollen i rött som först fångade min uppmärksamhet. Varför kommer hon inte att inse att den dåliga mannen är fel för henne, och att hon måste råtta honom till den snygga G-mannen istället? Eftersom du inte kan prata med att göra dumma saker, det är därför.

Mönstret B34 och har ett öppningsbud på $ 5,99, utan några bud idealiska nu. Det slutar på tre dagar, så få sprickbildning …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Dressjanuary 21, 2009
Januari: Bra dag för en vit vigdaugust 4, 2007
Hemliga liv av klänningar # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *